Shkodër, liqeni po hyn në qytet - Top Channel - News - Lajme | Watch TV Video Online

Shkodër, liqeni po hyn në qytet ...

Përvec Nënshkodrës përmbytjet kanë prekur edhe disa lagje periferike të qytetit të Shkodrës. Në një prej banesave ne lagjen Tophane te Shkodres uji ka...

Objektivat e përbashkëta SHBA-Izrae...

Shtetet e Bashkuara dhe Izraeli ndajnë se bashku të njëjtat objektiva, të njëjtat qëllime. Ky ishte mesazhi kryesor që dhanë në konferencën e përbashk...

Qipro në buzë të greminës – T...

Presidenti i Qipros do t'u paraqesë liderëve politikë të vendit një plan "B" për financimin e dorëzanisë së shumëdebatuar të BE-së dhe FMN-së....

Papa me krerët e feve të tjera R...

Të vazhdojmë rrugën e dialogut, me miqësi dhe respekt mës feve të ndryshme. Këtë mesazh përcolli sot në sallën Klementine të Vatikanit Papa Bergoglio,...

ABCalbanian

THACI DACIC RAUNDI 7 ABCNews 20 Mars

ABCNews 20 Mars...

TringDigitalTV

Tring TV -Thirrje per qytetaret -Kujdes nga Pirateria

Web: http://www.tring.tv/Facebook: http://www.facebook.com/TringDigitalTring TV paralajm...

TopChannel

Shkodër, liqeni po hyn në qytet – Top Channel – News – Lajme

Përvec Nënshkodrës përmbytjet kanë prekur edhe disa lagje periferike të qytetit të Shkodrës. Në një prej banesave ne lagjen Tophane te Shkod...

VizionPlus

Dita Ime – Vizion Plus – Daily Show 03/20/13 Pj.2

http://www.vizionplus.tvhttp://www.facebook.com/ditaimehttp://www.facebook.com/vizionplustvpage...

Zeri Amerikes

Përmbytjet në Shkodër

Përmbytjet në Shkodër...

Shkodër, liqeni po hyn në qytet – Top Channel – News – Lajme

Përvec Nënshkodrës përmbytjet kanë prekur edhe disa lagje periferike të qytetit të Shkodrës. Në një prej banesave ne lagjen Tophane te Shkodres uji ka hyre pak ore me pare per shkak te rritjes se nivelit te liqenit.

Objektivat e përbashkëta SHBA-Izrael – Top Channel – News – Lajme

Shtetet e Bashkuara dhe Izraeli ndajnë se bashku të njëjtat objektiva, të njëjtat qëllime. Ky ishte mesazhi kryesor që dhanë në konferencën e përbashkët për shtyp presidenti amerikan, Barack Obama dhe kryeministri izraelit, Benjamin Netanyanu.

Qipro në buzë të greminës – Top Channel – News – Lajme

Presidenti i Qipros do t’u paraqesë liderëve politikë të vendit një plan “B” për financimin e dorëzanisë së shumëdebatuar të BE-së dhe FMN-së.

The Ghost by Paul Nardini and Alakazam Magic

Your spectator is handed a single Business card and a pen. They draw any image on the card and seal it into an envelope. They keep hold of the envelope at all times. You now start to read their mind and duplicate the drawing! Points to note. They do not lean on anything while drawing & at no point do you look at the face of the card. Yet you can still duplicate the drawing with frightening accuracy!

Designed to be suitable for close up & walkabout situations as well as stage,parlour or Pre Show performances.

It has taken Paul Nardini over 2 years of research and prototyping to create the Ghost Pad & it’s truly a thing of beauty.

Each Ghost Pad is crafted to Paul Nardini’s exact specifications by Alakazam Magic & Tony Curtis resulting in one of the finest, most ingenious drawing duplication systems ever.

The Ghost Pad uses a method that is as ingenious as the effect itself!

Each Ghost Pad kit comes complete with everything you need to start performing the moment you have watched the instructional DVD, Including access to the restricted Ghost owners Read more

Project Free TV Watch Tv Online - Watch all your favorite tv shows and movies online
JustVideo - Just Official Video Publisher located at 511/67 Dubai , Du 20330 Dubai Al Arab, Dubai . Reviewed by 381 customers rated: 4 / 5